top of page
IMG_9756 x.JPG

MAAHITTAREN MATKASSA

Maahittaren sooloesitys vie kuulijan Maahittaren maailmaan, jossa tavanomainen ja taianomainen ovat yhtä unenomaisessa myyttisessä todellisuudessa, missä kaikki on mahdollista.

Esityksissä yhdistyvät Maahittaren käsialaa olevat suomalaisugrilaisista kansanperinteistä inspiroituneet tarinat, laulut ja musiikki. 

Maahittaren tarinoita

IMG_9946 (3).JPG
IMG_8862.JPG

PULKKINEN & LUNDELL

Saana Pulkkisen ja Leena Lundellin duo on luonut musiikkia ja taikaa vuodesta 2017.

Yhteydenotot puluflou@gmail.com

Seuraa myös

  • Facebook
  • Instagram

Kuuntele albumimme A-Journey-To

Pulkkinen & Lundell Maahittaren matkassa

Taianomainen esitys liikkuu suomalais-ugrilaisten perinteiden myyttisten maailmojen ja tämän todellisuuden välillä tarinankerronnan ja musiikin keinoin. Duon soinnissa on vaikutteita arkaaisista kantelemelodioista, jotka yhdistyvät tästä ajasta kumpuaviin kitara- ja viuluriffeihin kera vahvan ja herkän laulun. Kuten savupirteissä ennen vanhaan, improvisaatio värittää toisinnon joka kerta omanlaiseksi elämyksekseen.

IMG_9060.JPG
IMG_9865 x.JPG

TULOSSA...

MAAHITTAREN YHTYE

Maahitar kutsuu genreään progressiiviseksi loitsumetalliksi. Sanoitukset ovat pääosin loitsuja, osa Maahittaren omia savo-karjalaisella murteellaan lausuttuja ja osa arkistoista löytyneitä loitsuja menneiltä sukupolvilta. 

Säveltäjänä Maahitar tykkää leikkiä kompleksisuuden ja minimalismin sekä hiljaisten perinneinstrumenttien ja raskaan äänenvärin spektreillä. Maahittaren lisäksi yhtyeelle musiikkia säveltää Leena Lundell.

Kokoonpano:

Maahitar - laulu, viulu, kantele

Leena Lundell - kitara

Katja Lundell - basso

Verna Kylmänen - piano

rummut

Esimakua Maahittaren yhtyeen musiikista

IMG_8806.JPG
bottom of page